Bestellen

Graag hebben wij persoonlijk contact om u te informeren over de mogelijkheden en voor een offerte op maat. U kunt ons bereiken via 087 78 40 995 of info@designkaas.nl. Hieronder vind  u een beknopt overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Kaas & prijzen
Designkaas is verkrijgbaar in klein formaat  à €14,95 (gewicht: 0,5 kg |  Ø kaas: 10 cm |   Ø etiket: 7 cm ) en groot formaat à €17,95 (gewicht: 1,0 kg | Ø kaas: 14 cm | Ø etiket: 14 cm). Grotere maten en andere smaken dan jong belegen zijn eventueel mogelijk op aanvraag.

De kazen worden standaard in een vacuüm verpakking met hangtag geleverd. Een luxe verpakking kost €3,50 extra.

Eigen ontwerp

Vanaf 25 stuks is het mogelijk een kaasje en/of verpakking met eigen afbeelding of tekst te bestellen. Een eigen afbeelding of tekst als extra afbeelding op de achterzijde kost €1,50 extra. Een eigen opdruk op hangtag of luxe verpakking kost €1,00 extra. De opstartkosten voor het drukken van een eigen logo of ontwerp voor op de kaas of op de verpakking kost €50,00. Eigen logo en ontwerp dient aangeleverd te worden in PDF formaat met CYMK kleuren, minimaal 10 x 10 cm en 300dpi.

Er wordt in principe een minimum ordergrootte 25 stuks gehanteerd. Standaard ontwerpen en verpakkingen kunnen op aanvraag ook in kleinere hoeveelheden geleverd worden.

Het is mogelijk om een ontwerp in opdracht te laten maken door één van onze designers waar wij mee samenwerken. Prijs hiervan is op aanvraag.

Planning & verzenden

De levertijd bedraagt minimaal 3 weken. Tijdens drukke perioden (met name rond kerst en pasen) is boerenkaas maar beperkt verkrijgbaar en is het aan te bevelen om ruim op tijd te bestellen, zodat wij productie van kaas kunnen reserveren bij de boer.

De verzendkosten bedragen €10,00 + €0,35 per kg. Rechtstreekse verzending naar de eindklant is eventueel mogelijk op aanvraag en tegen reguliere kosten van pakketdienst + handlingkosten.

 

Handgemaakte relatiegeschenken uit eigen land!
Maak uw keuze en bekijk het assortiment..

MENU