Echt & Eerlijk

KAAS die lekker SMAAKT & SMOELT !
Bij DesignKaas houden we van puur Hollands. De Hollandse polders, vergezichten, dijken, rivieren en koeien. Maar ook van oer-Hollandse producten als ambachtelijk handgemaakte kaas. Daarnaast houden we van mooie dingen, zoals Dutch Design. Bij DesignKaas hebben we dat gecombineerd… dus heerlijke Hollandse boerenkaas in een mooi jasje.

De kaas van de boeren die wij hebben geselecteerd zijn heerlijk romige jong belegen babykaasjes met een licht pittige bite. Boerderij De Jongenhoeve heeft zelfs een Cum Laude Award gekegen voor de smaak van de kaas en behoort daarmee tot de lekkerste boerenkazen van Nederland.

Om regelmatig met vernieuwende ontwerpen te komen werken we samen met ervaren ontwerpers en jong talent. Door dit concept krijgen de ontwerpers de mogelijkheid om hun creativiteit op originele wijze te etaleren.

KAAS die ook goed VOELT !
Onze Designkaasjes moeten goed smaken en smoelen, maar het aanschaffen van een Designkaasje moet ook goed voelen! Door het kopen van een Designkaas houdt u het ambachtelijk kaas maken in stand en draagt u bij aan het behoud van een Hollands polderlandschap.

`s Zomers grazen de koeien buiten in het groene grasland. En `s winters eten de koeien gras, dat `s zomers al is ingekuild. Van dat lekkere gras, geven de koeien twee keer per dag heerlijke melk, waarvan de kaasjes gemaakt worden.

Door de toegenomen vraag is in de afgelopen jaar de prijs van boerenkaas flink gestegen zodat de hardwerkende boer ook eerlijk betaald krijgt voor zijn mooie product.

Handgemaakte relatiegeschenken uit eigen land!
Maak uw keuze en bekijk het assortiment..

MENU